Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Артем Франков: «Евертон» не програє «Ліверпулю»

2023-02-13 13:36 Відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував прогноз на матч англійської Прем’єр-ліги «Ліверпуль» ... Артем Франков: «Евертон» не програє «Ліверпулю»

Відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував прогноз на матч англійської Прем’єр-ліги «Ліверпуль» – «Евертон».

Артем Франков

«Червоний» Ліверпуль – десятий із 29 очками, «Синій» – 18-й із 18-ма, і це зона вильоту. Це ж коли останній раз у Мерсісайді спостерігалася подібна дупа?!

Диспозиція немовби ясна, і ще днів дев’ять тому я б з легким серцем підписався під цим твердженням. Проте звільнення Френка Лампарда та призначення Шона Дайча в «Евертоні» дало миттєвий результат у вигляді перемоги над лідером – лондонським «Арсеналом». Тепер дивимося на «Ліверпуль» Юргена Клоппа: похмура нічия з «Челсі» у чемпіонаті, сумний виліт від «Брайтона» з Кубка країни, розгромна поразка від «Вулверхемптона» знову ж таки в АПЛ … Що це? Системна криза? Термін, який ми звикли вживати щодо «Евертона», але ґрунтовно призабули з часів призначення німецького тренера до «Ліверпуля».

Моя ставка: «Евертон» не програє за 2,22 – повірю-но я Дайчу ще раз!", - сказав Франков.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.02.2023, 13:36
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Астон Вилла 1 : 0 Закінчився
Челси Вест Хэм 5 : 0 Закінчився
Ливерпуль Тоттенхэм 4 : 2 Закінчився

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть