Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Румунські ЗМІ розкрили зарплату, яку пропонувало «Динамо» Даніелю Парасківу

2023-02-13 20:39 В історії про поки що невдалий трансфер форварда румунського «Херманнштадта» Даніеля Парасківа до київського «Динамо» випливли ... Румунські ЗМІ розкрили зарплату, яку пропонувало «Динамо» Даніелю Парасківу

В історії про поки що невдалий трансфер форварда румунського «Херманнштадта» Даніеля Парасківа до київського «Динамо» випливли нові подробиці.

Даніель Парасків

Як повідомляє GSP з посиланням на «джерела, близькі до українського клубу», кияни пропонували Парасківу місячну зарплату у розмірі 40 тисяч євро, що майже в 7 разів більше, ніж він заробляє у «Херманнштадті», де його зарплата становить 6 тисяч євро на місяць.

Кращий коментар

Hotabyc
Хотаб Хоттабыч - Наставник
13.02.2023 20:59
піднімати ноунейму з колгоспної команди зарплату в 7 разів може тільки божевільний.Це повністю розбещує гравця і на виході маємо Родрігеса, що просаджує шаленній гроші по клубах на дівок з низькою соціальною відповідальністю, маємо вічнотравмованого тунеядця Дуєлунда і купу інших гравців колгоспного рівня від яких нульова віддача. І таких контрактів ми назбірали вже десятка 3! На ці кошти можна було купити 4-5 гравців рівня тих що беруть кроти і ці гравці булиб стабільно основними і давали результат. Суркіси, отямтеся!

Читати всі коментарі (17)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть