Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

"Верона" - "Салернітана" - 1:0. Чемпіонат Італії, 22-й тур

2023-02-13 21:30 13 лютого відбувся один із матчів 22-го туру чемпіонату Італії з футболу. Зустрічалися «Верона» (Італія) та ... "Верона" - "Салернітана" - 1:0. Чемпіонат Італії, 22-й тур

13 лютого відбувся один із матчів 22-го туру чемпіонату Італії з футболу. Зустрічалися «Верона» (Італія) та «Салернітана» (Італія).

"Верона" - "Салернітана" - 1:0. Чемпіонат Італії, 22-й тур"Верона" - "Салернітана" - 1:0. Чемпіонат Італії, 22-й тур

Чемпіонат Італії, 22-й тур

«Верона» (Італія) - «Салернітана» (Італія) - 1:0 (1:0)
Голи: К. Нгонге (31)

Попередження: Бронн (21), Джанджакомо Маньяні (49), Кулібалі (60), Л. Пірола (69), Верді (89)

Верона приймала Салернітану на стадіоні Марк'Антоніо Бентегоді у матчі Серії А. На 21-й хвилині Д. Бронн із «Салернітани» отримав жовту картку. Гол К. Нгонге з Верони на 29-й хвилині був порахований офсайдом, але на 31-й хвилині Нгонге забив зблизька і вивів Верону вперед 1:0. На 49-й хвилині Ж. Маньяні з Верони отримав жовту картку. Потім «Салернітана» зробила серію замін, випустивши на 56-й хвилині А. Кандреву, Д. Црнігоя та К. П'ятека замість Л. Кулібалі, Д. Црнігоя та К. П'ятека.

Потім на 60-й хвилині Л. Кулібалі із Салернітани був показаний один із своїх. Потім «Верона» на 65-й хвилині замінила Г. Маньяні та О. Абільдгора П. Давидовичем та А. Гайчем. Потім на 69-й хвилині Л. Пірола із Салернітана отримав жовту картку. За десять хвилин до кінця гри Д. Валенсія вийшов на поле за «Салернітану» у ролі Н. Гьомбера за В. Троост-Еконга на 80-й хвилині. Потім на 86-й хвилині О. Дуда та Дж. Дойг з Верони були замінені С. Верді та Д. Фараоні, а С. Верді з Верони потім отримав свою жовту картку. Зрештою, господарі вийшли переможцями з повним рахунком Верони 1:0 Салернітана.

У наступному турі на суперників чекають такі матчі: «Рома» — «Верона», «Салернітана» — «Лаціо».

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть