Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олег Кузнєцов: «Ренн» нещодавно грав проти київського «Динамо» і дуже сподобався, це хороша команда»

2023-02-14 12:07 Колишній захисник київського «Динамо» Олег Кузнєцов розповів, чого він чекає від протистояння донецького "Шахтаря" із французьким ... Олег Кузнєцов: «Ренн» нещодавно грав проти київського «Динамо» і дуже сподобався, це хороша команда»

Колишній захисник київського «Динамо» Олег Кузнєцов розповів, чого він чекає від протистояння донецького "Шахтаря" із французьким "Ренном" у 1/16 фіналу Ліги Європи.

Олег Кузнєцов (фото: uaf.ua)

«Я дивився матч «Ренна» з «Тулузою», коли майбутній опонент «гірників» поступався 0:3, потім — 1:3. Але в єврокубках все буде інакше. У всякому разі, має бути так…

Хоча «Ренн» може мріяти про участь у Лізі чемпіонів наступного сезону, і пріоритетним для нього буде чемпіонат Франції, в якому потрібно піднятися в турнірній таблиці вище. Хто знає... Тому нещодавні програші в Лізі 1 не показник. «Ренн» нещодавно грав проти київського «Динамо» і дуже сподобався, це хороша команда.

Що стосується зборів, то «Шахтар» добре відпочив — протягом місяця, і провів звичну для себе підготовку, в процесі якої провести п'ять спарингів – це цілком нормально. Знаю, що Назаріна, Швед і Очеретько в лазареті, але вони не основні виконавці. Тішить, що забивати почав Траоре, який після травми поступово приходить у себе. Для нього це дуже важливо.

Відхід Кривцова — це незначна втрата. У центрі захисту «Шахтаря» є кому грати, і Кривців вже досить віковий виконавець, останнім часом рідко виходив на полі. А ось продаж Мудрика — це справді відчутна втрата. Але слід враховувати, що відхід одного футболіста, нехай і такого талановитого, ніколи не був катастрофою для гарної команди.

Прогноз на перший матч? Ризикну поставити на успіх «Шахтаря» - 2:0», - сказав Кузнєцов.

Кращий коментар

pdi
Дмитро DK - Старожил
14.02.2023 12:29
"Що стосується зборів, то «Шахтар» добре відпочив" - розвеселив Кузнецов.

Читати всі коментарі (5)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть