Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Я категорично проти, щоб Руслан Ротань брав на себе негатив за поразку від Англії», — журналіст

2023-02-14 20:35 Відомий журналіст Сергій Тищенко — про «березневого тренера» національної збірної України. Сергей Тищенко (фото: facebook.com) «Тренер ... «Я категорично проти, щоб Руслан Ротань брав на себе негатив за поразку від Англії», — журналіст

Відомий журналіст Сергій Тищенко — про «березневого тренера» національної збірної України.

Сергей Тищенко (фото: facebook.com)

«Тренер збірної України — це питання людини, яка візьме на себе негатив за поразку у матчі проти Англії.

Я категорично проти, щоб це був Руслан Ротань. Руслан Петрович ще молодий тренер, йому важлива репутація. Попри успіх із молодіжною збірною у нього хейтерів вистачає. Головне в цій історії — Ротань системний тренер, зі своїм баченням футболу. Його молодіжна збірна не відразу заграли. Зараз в Олександрії формується нова команда та ставиться нова гра. Невдачі на початку другого кола не стануть сенсацію.

Збірній потрібен мотиватор, який змусить гравців повірити у позитивний результат матчу проти Англії. Україна буде грати другим номером. Склад команди очевидний вже сьогодні: Трубін — Караваєв, Забарний, Матвієнко, Миколенко — Степаненко, Зінченко, Малиновський — Ярмоленко, Довбик, Мудрик. Зміни можуть внести тільки травми.

Я вважаю, що тут кандидат номер один — Ігор Йовічевіч. Йові чудовий психолог та мотиватор. Створити хорошу роздягальню він вміє. Тим паче, що тактика передбачає гру від оборони. Ігор чудово знає, як використовувати сильні сторони Мудрика. Сам тренер та Шахтар не буде проти короткострокового сумісництва. Тим паче, що Ігор дуже близький до Реброва за баченням футболу. Сергій Станіславович пропонував йому роботу асистента в Ференцвароші.

Йовічевіч багато гравцям говорить про патріотизм, робить їх воїнами футбольного фронту. От можливість довести все на справі.

Такий варіант реальний, якщо УАФ хоче сподіватися на успіх проти англійців, а не просто провести матч», — написа́в Сергій у Facebook.

Кращий коментар

crasavchic
Сергей Красавчик - Эксперт
14.02.2023 21:14
У меня вопрос: что Тищенко здесь хернёй занимается? С его даром всезнающего ясновидящего он уже должен был раз пять все казино Лас-Вегаса обанкротить...

Читати всі коментарі (16)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть