Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Роман Зозуля: «Ми зробили свій вибір. Вибір — крок вперед. До Европи»

2023-02-20 20:11 Колишній форвард київського «Динамо» та збірної України Роман Зозуля відгукнувся на сьогоднішню річницю Героїв Небесної Сотні. ... Роман Зозуля: «Ми зробили свій вибір. Вибір — крок вперед. До Европи»

Колишній форвард київського «Динамо» та збірної України Роман Зозуля відгукнувся на сьогоднішню річницю Героїв Небесної Сотні.

Сьогодні Україна відзначає річницю Героїв Небесної Сотні.

Тоді, на зламі 13 і 14 років, ми зробили свій вибір. Вибір — крок вперед. До Европи. До цінностей, які ми бажали мати в своєму житті, а не до совкового минулого.

Люди прийняли сторону просування вперед. Сотні тисяч людей стали на Майдані, захищаючи і обираючи світле майбутнє.

Влада, яка керувала в ті роки Україною,  вирішила розігнати Майдан. Нагнавши Беркут, вони пішли в наступ. Не жаліючи нікого на своєму шляху. Людей обливали водою, закидали світло-шумовими гранатами. Стріляли…

Люди не відступали, стримували все. І стояли до кінця. На жаль, тоді загинуло дуже багато мирного населення. Населення, яке відстоювало своє майбутнє. Шануймо всіх полеглих. Продовжуємо їх справу. Боремось. Не відступаємо», — написáв Зозуля у Телеграмі та додав кілька фото подій 9-річної давнини.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть