Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Роман Зозуля: «У рашистської плісняви немає жодного шансу!»

2023-02-24 18:12 Колишній форвард київського «Динамо» та збірної України Роман Зозуля — про річницю повномасштабного нападу Росії на ... Роман Зозуля: «У рашистської плісняви немає жодного шансу!»

Колишній форвард київського «Динамо» та збірної України Роман Зозуля — про річницю повномасштабного нападу Росії на Україну.

Роман Зозуля

«Рік. Одна історія на всіх з мільйонами особистих. Кілометрові затори на дорогах і кілометрові черги до військкоматів. Страх, який з кожною хвилиною кристалізувався в непокірну лють. Ніхто тоді не знав достеменно, що і як робити, але весь цей хаос працював, як годинниковий механізм.

З того ранку пам’ятаю лише 1 фразу: «Почалась повномасштабна війна», далі — телефонний дзвінок тривалістю у 365 днів. Броніки, каски, форми, аптечки, дрони, автомобілі, швидкі, реанімобілі і будь-що, чого потребують наші захисники.

День, який розділив життя на «до» і «після». День, який пофарбував весь цивілізований світ у синьо-жовті кольори. День, який чітко відмежував людей від істот. День, з якого почався відлік до нашої перемоги.

За цей рік ми стали дійсно незламними, але не бездушними. І біль від втрати наших найкращих людей нічим не заглушити. Помстимося за кожного і повернемо все, що по праву належить нам.

Дякую усім нашим військовим, медикам, рятувальникам, волонтерам, енергетикам і кожному українцю, який бореться за нашу свободу. Ви усі Герої! У рашистської плісняви немає жодного шансу! Разом вистояли! Разом переможемо!» — написав Зозуля у своєму Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.02.2023, 18:12
AWAW
Автор:
(AWAW)
Статус:
Эксперт (11214 комментариев)
Подписчиков:
394
Медали:
Выбор редакции × 29

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть