Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Трансфер Жерсона Родрігеса: «Анкарагюджю» домігся прогресу в переговорах із «Динамо»

2023-02-25 12:11 «Анкарагюджю» продовжує намагатися підписати вінгера «Динамо» Жерсона Родрігеша, повідомляє Fotomac. Жерсон Родрігес Турецький клуб домігся значного ... Трансфер Жерсона Родрігеса: «Анкарагюджю» домігся прогресу в переговорах із «Динамо»

«Анкарагюджю» продовжує намагатися підписати вінгера «Динамо» Жерсона Родрігеша, повідомляє Fotomac.

Жерсон Родрігес

Турецький клуб домігся значного прогресу в переговорах щодо трансферу 27-річного люксембуржця. Не уточнюється, йдеться про повноцінний трансфер або оренду.

Контракт Жерсона з київським клубом розрахований до літа 2024 року. Зараз він виступає за «Аль-Вахду» з чемпіонату Саудівської Аравії на правах оренди, яка розрахована до кінця сезону. У 13 матчах за «Аль-Вахду» футболіст забив 2 голи.

Жерсон уже грав за «Анкарагюджю» на правах оренди з «Динамо». У період із січня 2020 року по липень 2020-го він забив 6 голів і зробив 2 асисти в 11 зустрічах.

Кращий коментар

V.S.O.P.
ROGER MILLA - Эксперт
25.02.2023 13:35
Для футболістів легіонерів, на жаль, не має жодного значення працює факс в офісі Динамо чи ні. ФІФА дозволяє Жерсону Родрігесу самому домовлятися з роботодавцями про своє працевлаштування на час війни в Україні, не питаючи на це згоди у Суркіса.

Читати всі коментарі (6)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть