Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Клопп: «Футбол не може бути просто роботою»

2023-03-02 02:15 Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп відповів на запитання, чи дізнався він щось нове про своїх гравців ... Клопп: «Футбол не може бути просто роботою»

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп відповів на запитання, чи дізнався він щось нове про своїх гравців впродовж нинішнього сезону, а також розповів про важливість для своїх підопічних отримання задоволення від гри у футбол.

Юрген Клопп, Getty Images

«Чи дізнався я щось нове про своїх гравців цього сезону? Ні, це означало б, що ви дійсно розумієте людей тільки тоді, коли у них погані часи. Люди зовсім про це забувають, але футбол — це гра, і важливо отримувати задоволення від того, що ти робиш. Футбол не може бути просто роботою. Так, це важка робота, але вона також має бути грою. Для неї також потрібно бути у гарному настрої.

Не те щоб ми ігноруємо той факт, що показуємо не найкращий футбол цього сезону, зовсім ні. Але коли ми виходимо на тренувальне поле, хлопцям подобається те, що вони роблять, мені подобається те, що ми робимо, і це абсолютно нормально», — наводить слова Клоппа офіційний сайт мерсисайдців.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Тібо Куртуа: «Великий Лунін» 11
Dynamo.kiev.ua
18.04.2024, 12:12
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть