Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Жан-Марк Фурлан: «Луческу — геній!»

2023-03-02 19:38 Колишній головний тренер «Нанта», «Бреста» та «Осера» Жан-Марк Фурлан назвав головного тренера київського «Динамо» Мірчу Луческу ... Жан-Марк Фурлан: «Луческу — геній!»

Колишній головний тренер «Нанта», «Бреста» та «Осера» Жан-Марк Фурлан назвав головного тренера київського «Динамо» Мірчу Луческу одним із людей, перед якими він схиляє голову.

Жан-Марк Фурлан

— Є фантастичний хлопець, одна з моїх зірок: Мірча Луческу, румун. Він працював у Донецьку, а зараз у Києві. Йому 77 років, а він досі тренує! Він геній. Я запозичив уже не знаю скільки тренувань у нього. Зараз він у Києві, а там війна. Він багатьох ховав у себе вдома в Румунії, — цитує Фурлана Girondins4Ever.

Кращий коментар

YARY
Ярослав - Эксперт
02.03.2023 19:54
Так, справді, Жан-Марк тренувався на курсах УЄФА, справді Луческу там викладав... Не тільки Луческу, але він був одним з тих, кого запросили. (Маркевіча ні разу не запрошували) Справді є за що поважати людину, яка в такому поважному віці ще працює та має і наснагу! Подобається, чи ні? Так, хотілось би іншого та молодшого коуча для "Динамо". Але Мірча досить несподівано зробив нас Чемпіонами, навіть в незакінченому сезоні ми мали гарні шанси..... То ж, Луческу поважаємо за його досягнення та наснагу! На жаль, іншого немає, тож до літа бажаємо йому вдачі та терпіння! Що буде в липні, мабуть будемо бажати іншого.... Але сьогодні я цілком підтримую те, що сказав Фурлан!

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть