Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Спортивний лікар: «Здається, наставник «Борнмута» трохи лукавив, говорячи про те, що Забарний відновиться у кінці квітня...»

2023-03-03 12:49 Спортивний лікар Дмитро Бабелюк прокоментував ситуацію з відновленням після травми захисника «Борнмута» Іллі Забарного. Гарі О'Ніл ... Спортивний лікар: «Здається, наставник «Борнмута» трохи лукавив, говорячи про те, що Забарний відновиться у кінці квітня...»

Спортивний лікар Дмитро Бабелюк прокоментував ситуацію з відновленням після травми захисника «Борнмута» Іллі Забарного.

Гарі О'Ніл і Ілля Забарний. Фото: afcb.co.uk

«Хочеться внести певну ясність по Забарному, тому що на тлі майбутнього матчу збірної України ходить доволі різна інформація стосовно його стану і термінів відновлення.

Чи тренується він в загальній групі? Ні. На сьогоднішній день Ілля розпочав останній етап відновлення, який називається return to play. На цьому етапі розпочинається робота на полі, в бутсах, гравець робить багато бігової роботи, починає роботу з м’ячем.

Загальна група — це коли гравець виконує все тренування з командою і готується до наступної гри. Це точно не той етап, на якому зараз український захисник.

Коли очікувати Забарного на полі? Як правило, останній етап відведення триває від 2 до 6 тижнів, в залежності від стану гравця і прогресу. Здається, Гарі О‘Ніл трохи лукавив, говорячи про те, що гравець відновиться у кінці квітня. Зважаючи на той факт, що Ілля на полі, його можна очікувати трохи швидше.

Можливо, він встигне відновитися до матчу на „Вемблі“, але питання до тренерів чи варто розраховувати на гравця без ігрового тонусу», — написав Бабелюк у своєму телеграм-каналі.

Кращий коментар

V.S.O.P.
ROGER MILLA - Эксперт
03.03.2023 13:21
Про кінець квітня писав якийсь колега Бурбаса. А ось слова тренера Борнмута : "В «Борнмуті» очікують повернення захисника Іллі Забарного вже в березні. Про це повідомив Sky Sports тренер команди Гаррі О'Ніл. «Я не знаю точних термінів, але я думаю, що це буде десь між двома і чотирма тижнями. Він не зіграє на цьому тижні з «Манчестер Сіті», і навряд чи він візьме участь в матчі з «Арсеналом», але після цього я сподіваюся, що він буде в формі і доступний. Але все ж ви розумієте, при травмах є речі, з якими слід бути уважними. Сподіваюся, все пройде дуже гладко, і він швидше повернеться в загальну групу. Я знаю, що він намагається і дійсно хоче дебютувати. Коли він набере форму, ми можемо залучити його».

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть