Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Григорій Суркіс привітав Володимира Безсонова з ювілеєм

2023-03-05 12:02 Сьогодні, 5 березня, виповнюється 65 років захиснику київського «Динамо» 80-х років Володимиру Безсонову. Ювіляра з круглою ... Григорій Суркіс привітав Володимира Безсонова з ювілеєм

Сьогодні, 5 березня, виповнюється 65 років захиснику київського «Динамо» 80-х років Володимиру Безсонову. Ювіляра з круглою датою привітав почесний член УЄФА Григорій Суркіс.

Володимир Бессонов

Дорогий Володимире Васильовичу!

Прийміть найтепліші та найщиріші поздоровлення за нагоди Вашого 65-річчя!

Ви є одним із найяскравіших представників того покоління гравців, на яке повинні орієнтуватись усі сучасні українські футболісти. Ваші трофеї, нагороди та інші здобутки говорять самі за себе, але чи не більш промовистою є беззаперечна, колосальна, щира любов до Вас мільйонів уболівальників.

Багато-багато років я захоплювався Вашою грою на футбольному полі, а потім з величезною повагою спостерігав за Вашою роботою за його межами. Доля подарувала мені втіху ще й чимало попрацювати з Вами у різних структурах та проектах, тож я не зі слів знаю, наскільки чудовою людиною та прекрасним фахівцем Ви є.

Не менший захват викликає і Ваша громадянська позиція, істинний патріотизм та неймовірна мужність у цей надскладний період воєнної агресії Росії проти нашої Батьківщини, яка героїчно бореться за свою свободу та територіальну цілісність.

Дорогий друже! Від всього серця бажаю Вам щастя, здоров’я, миру та благополуччя. Нехай доля дарує Вам нові успіхи та перемоги, а особливо – головну Перемогу, яку ми всі так чекаємо!

 

З повагою,

Григорій Суркіс

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.03.2023, 12:02
Топ-матчи
Чемпионат Франции ПСЖ Гавр 1 : 2   27 апреля 22:00
Чемпионат Украины Заря Оболонь - : - 28 апреля 13:00
Чемпионат Италии Интер Торино - : - 28 апреля 13:30
Чемпионат Франции Мец Лилль - : - 28 апреля 14:00

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
«Лестер» вийшов в АПЛ 3
Dynamo.kiev.ua
27.04.2024, 17:59
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть