Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Я в шоці», — Буряк про виклик Петраковим у збірну Вірменії футболістів із Росії

2023-03-08 09:58 Екс-тренер київського «Динамо» і збірної України Леонід Буряк висловився щодо виклику головним тренером збірної Вірменії Олександром ... «Я в шоці», — Буряк про виклик Петраковим у збірну Вірменії футболістів із Росії

Екс-тренер київського «Динамо» і збірної України Леонід Буряк висловився щодо виклику головним тренером збірної Вірменії Олександром Петраковим у свою команду чотирьох футболістів, які виступають у РФ.

Леонід Буряк

«Я читав, що він узяв із чемпіонату росії, з „Локомотива“ і ще звідкись. Складно це все. Що говорять люди і що роблять — це різні речі. На жаль, це наша дійсність.

Я теж цього не зрозумію. Складно сказати, чим керувався Петраков, особливо в тій ситуації, в якій зараз вся наша країна. Це все трохи не сприймається. Адже є маса футболістів, які грають в інших країнах. Свого часу їхня збірна натуралізувала і французів, і аргентинців вірменського походження.

Чесно кажучи, я в шоці від усього цього», — сказав Буряк.

Кращий коментар

auto-fcdk2022
FC_DK_2022 Д - Старожил
08.03.2023 11:03
В цьому випадку ситуація не однозначна... Петраков головний тренер зб.Вірменії і йому відповідати за результати команди. До складу збірної він запросив провідних гравців-вірменів з вірменським паспортом( зауважте не натуралізованих кацапів)..А якщо серед тих гравців , які виступають у чемпіонаті Вірменії є такі , що мають прокацапську позицію, йому що і їх не викликати??? Він ж не сбушник , щоб усіх нюхати???.Я не захищаю Петракова, просто його вибір неоднозначний лише в тому , що він очолив зб.Вірменію в не той час , та не в тому місці...

Читати всі коментарі (35)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть