Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Колишній гравець ПСЖ: «Мессі проти «Реала» обхезався, з «Баварією» не створив жодного шансу... Він нас не поважає!»

2023-03-09 15:21 Колишній півзахисник ПСЖ Жером Ротен прокоментував виліт паризького клубу з 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, висловивши свою ... Колишній гравець ПСЖ: «Мессі проти «Реала» обхезався, з «Баварією» не створив жодного шансу... Він нас не поважає!»

Колишній півзахисник ПСЖ Жером Ротен прокоментував виліт паризького клубу з 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, висловивши свою думку і про гру Ліонеля Мессі.

Ліонель Мессі. Фото: gettyimages.com

«Цього разу у Мессі не може бути жодних виправдань. У нього просто немає бажання викладатися за цей клуб! Мессі каже, що зараз „акліматизувався“, але до чого ти акліматизувався?! Лише тому, що цього року в тебе 18+16 проти „Анже“ та „Клермона“? Ти зникаєш у матчах, що мають значення!

Під час чемпіонату світу я бачив, що Мессі може викладатися, але зараз цього немає. Ти повинен поважати і ПСЖ! Він нас не поважає.

Минулого року Мессі проти „Реала“ обхезався, як і інші, нічого не зробив. Я чекав від нього чогось у грі з „Баварією“, але сьогодні його думки були аж ніяк не на тому рівні. Мессі не створив жодного шансу! Він уже не може нормально боротися, пресингувати, але передачі, бачення поля — ось де я очікував гри від Мессі.

Якщо керівництво ПСЖ вирішить продовжити угоду з Мессі — це кінець. Якщо ще й Неймара залишать з його щиколоткою, то це стане справжньою проблемою для клубу. Фонд заробітної плати просто величезний через цих гравців», — цитує Ротена RMC Sport.

Кращий коментар

auto--epitaph--king-crimson
Epitaph , King Crimson (Перевертун) - Эксперт
09.03.2023 16:24
персонального пресингу не буває , ну хіба що Бєсєдін . Пресинг це робота колективу , а ПСЖ вважає що це їм непотрібно . Вчора як мінімум пів команди просто не грало . Але і не погодитися з тим , що Мессі був відсутній у другому таймі я не можу. Брак у передачах був дуже високий

Читати всі коментарі (12)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть