Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Бека Вачіберадзе: «У Грузії людям довелося виходити на мітинги, щоб проросійський закон не ухвалювали»

2023-03-09 18:18 Колишній капітан молодіжної збірної України Бека Вачіберадзе повністю підтримує мітингувальників у Грузії. Бека Вачіберадзе Бека Вачіберадзе: «У Грузії людям довелося виходити на мітинги, щоб проросійський закон не ухвалювали»

Колишній капітан молодіжної збірної України Бека Вачіберадзе повністю підтримує мітингувальників у Грузії.

Бека Вачіберадзе

Бека, як ти сприймаєш ситуацію в Грузії? Як оцінюєш те, що сталося?

— Жахливо, що ситуація призвела до того, що людям довелося виходити на мітинги, аби цей закон не ухвалювали. Я сьогодні читав, що його скасували, я дуже радий, що ухвалено таке рішення. Він має проросійський характер, це недобре.

Активізувалася дискусія про міжнародну ідентифікацію Грузії. На твій погляд, де Грузії буде краще: в ЄС, позаблоковий статус чи митний союз?

— Звичайно, я вважаю, що країні буде краще ближче до Європи. Потрібно прагнути туди, докладати всіх зусиль, щоб стати членом ЄС.

У тебе в Грузії залишилися родичі? Що вони кажуть зараз?

— Так, залишилися і вони всі були проти цього закону. Усі дуже раді, що він не набуде чинності.

Зараз у Грузії небезпечно?

— Після того, як закон скасували, ситуація вже стабілізувалася. Люди вийшли, щоб домогтися скасування цього закону. На шляху до Європи це крок назад, і вони домоглися цього скасування.

Данило Вереітін

Кращий коментар

YARY
Ярослав - Эксперт
09.03.2023 19:24
В західній Монголіі багато хто сподівався, що після Порошенко до влади дорвется така ж проросійська сволота, (як в Грузії), та були неприємно здивовані Зеленським! Так до "зеленого кварталу" багато питань, а крадуть вони ще більше, ніж "папєрєдніки", але на щастя, розуму та патріотизму у Президента вистачило! До Євросоюзу у мене одне питання, невже ДОСІ ви готові ТЯГНУТИ до Євросоюзу країну, яка так активно задкує в бік "обіймашків" з Западною Монголією ?!! Гараз, це ваше право, але навіщо нас запрошувати одночасно, нехай Грузія спочатку визначиться та переобере владу!

Читати всі коментарі (8)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть