Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Владислав Кабаєв: «Багато критики, але вона нас робить сильнішими»

2023-03-13 16:38 Півзахисник «Динамо» Владислав Кабаєв в ефірі програми «Профутбол Digital» прокоментував перемогу команди над «Дніпром-1» в матчі ... Владислав Кабаєв: «Багато критики, але вона нас робить сильнішими»

Півзахисник «Динамо» Владислав Кабаєв в ефірі програми «Профутбол Digital» прокоментував перемогу команди над «Дніпром-1» в матчі чемпіонату України.

Владислав Кабаєв (праворуч). Фото: fcdynamo.com

— Після забитого голу вся команді разом з Віталієм Буяльським побігла святкувати до Мірчі Луческу. Чому?

— Зараз така ситуація — багато критики, але вона нас робить сильнішими. Цей гол був для нас ковтком свіжого повітря. Ми всі віримо у нашого головного тренера та хотіли продемонструвати нашу єдність.

— Говорили, що команда не чує Луческу...

— Ні, це не так. Я вже навіть не читаю ці чутки. У кожної команди буває спад, і хочеться з цієї ситуації вийти з високо піднятою головою.

— Буяльському після матчу рефері Кривушкін показав червону картку. Що там взагалі відбувалось?

— Я не чув, тільки побачив вже червону картку. Матч був дуже напружений. Ми були незадоволені як судили ще у попередньому поєдинку з «Інгульцем». Це трохи передавалось на цю гру. Не знаю, який там був діалог у Буяльського, але він отримав одразу червону картку.

У нас арбітри можуть помилятись, помилятись, але далі все одно судять, а для нас кожен бал потім грає велику значення у кінці сезону.

Кращий коментар

OneVi
Виктор Насташенко - Наставник
13.03.2023 17:23
Лично для меня Кабаев это не футболист...Это аматор уровня Колоса...Нет у него ни чего вообще...Не скорости не техники не удара...Тяжело смотреть на любимую команду в основе которой нет лучше игрока чем Кабаев(((Ну есть ещё надежда на Диалло...

Читати всі коментарі (11)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть