Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Непрофесійність, хамство, некомпетентність, відсталість від сучасних реалій, твердолобість», — Бабелюк про поведінку Петракова

2023-03-29 09:39 Спортивний лікар Дмитро Бабелюк, відомий по роботі в львівському «Русі», прокоментував скандальну поведінку на прес-конференціях українського ... «Непрофесійність, хамство, некомпетентність, відсталість від сучасних реалій, твердолобість», — Бабелюк про поведінку Петракова

Спортивний лікар Дмитро Бабелюк, відомий по роботі в львівському «Русі», прокоментував скандальну поведінку на прес-конференціях українського наставника збірної Вірменії Олександра Петракова.

Дмитро Бабелюк (фото: fcrukh.com)

«Хоч вірменів і не шкода, але я щиро радий, що цей король крінжу вже не має жодного відношення до українського футболу. Надіюся так і залишиться.

Непрофесійність, хамство, некомпетентність, відсталість від сучасних реалій, твердолобість — якості, від яких нова та сучасна Україна повинна позбавлятися на всіх рівнях», — написав Бабелюк у своєму телеграм-каналі.

Кращий коментар

santana-s
Сергей Сантин - Начинающий писатель
29.03.2023 10:03
Мені ну дуже цікаво, хто і з якою метою систематично бере інтерв"ю у цього непорозуміння бебелюка??? Хто він? Кого так цікавить його думка з БУДЬ-ЯКИХ питань! То він по фото і відео діагнози ставить, то він розповідає як тренувати потрібно, а тепер він уже навіть повчає як тренери мають вести прес-конференції)))))) Не встиг закінчити медінститут, а уже просто найкращий знавець з будь-яких питань)))))))))))

Читати всі коментарі (28)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть