Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Роман Зозуля: «Мене дивує бездіяльність українського НОК»

2023-03-30 21:30 Колишній форвард київського «Динамо» та збірної України Роман Зозуля прокоментував дозвіл російським та білоруським спортсменам брати ...  Роман Зозуля: «Мене дивує бездіяльність українського НОК»

Колишній форвард київського «Динамо» та збірної України Роман Зозуля прокоментував дозвіл російським та білоруським спортсменам брати участь у міжнародних змаганнях за певних умов.

Роман Зозуля (фото: facebook.com)

«МОК рекомендував міжнародним спортивним федераціям дозволити росіянам і білоросіянам брати участь у турнірах під нейтральним прапором.

Особисто мене МОК не здивував. Бах придумав оптимальне рішення, як зняти із себе відповідальність і зберегти в кишені російські гроші.

Та мене дивує бездіяльність українського НОК. Коли ми вже побачимо, що вони там не лише штани протирають, а займаються своїм прямим обов’язком? Про можливий допуск ворожих спортсменів до змагань стало відомо місяць тому, але за цей час олімпійський комітет прихистку колишніх регіоналів не зробив нічого, щоб цього не допустити.

Гутцайт браво заявляє, що їм вдалося домогтися відкласти рішення по участі росіян і білорусів в Олімпіаді. Дякуємо, повеселили.

Дійсно, сьогоднішнє рішення МОК стосується міжнародних змагань, та не Олімпійських Ігор-2024. Тим не менше, камінчик у фундамент допуску представників країн-агресорок на Олімпіаду вже закладено. Таке собі тренування перед основним турніром. А що там і куди відклав Гутцайт поки достеменно не відомо.

Хочу вірити, що українські всесвітньо відомі спортсмени також докладуть максимум зусиль і використають свій авторитет, щоб не дати торпедувати цю тему.

Багато з тих, хто 8 років грався в «спорт внє політікі» після повномасштабного вторгнення змінили свою думку і включилися в оборону країни. Та останнім часом запал почав стихати і, здається, що всі занадто втомились від війни. Добре, що військові у нас не втомлюються працювати 24/7.

Тому, звертаюся до спортсменів, давайте об’єднуватися і єдиним спортивним фронтом давити усі проросійські рішення будь-яких міжнародних спортивних організацій ще в зародку», — написав Зозуля у Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.03.2023, 21:30
AWAW
Автор:
(AWAW)
Статус:
Эксперт (11217 комментариев)
Подписчиков:
394
Медали:
Выбор редакции × 29
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закінчився
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Тібо Куртуа: «Великий Лунін» 11
Dynamo.kiev.ua
18.04.2024, 12:12
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть