Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Сергій Нагорняк: «Вдячний своїм підопічним, які намагалися виглядати гідно»

2023-04-01 23:12 Головний тренер юнацької збірної України U-19 Сергій Нагорняк підбив підсумки виступу своєї команди в еліт-раунді відбору ... Сергій Нагорняк: «Вдячний своїм підопічним, які намагалися виглядати гідно»

Головний тренер юнацької збірної України U-19 Сергій Нагорняк підбив підсумки виступу своєї команди в еліт-раунді відбору Євро-2023.

Сергій Нагорняк (фото: uaf.ua)

— Результату немає, і в цьому винен тренер. Хоча, за великим рахунком, були й об'єктивні причини. До місця проведення змагань в Іспанії команда добиралася 36 годин, і в нас було лише одне тренування. Звичайно, це також впливає на результат, незважаючи навіть на рівень суперника. До того ж травми провідних гравців, які не змогли приїхати, були для нас відчутними. Попри це, я вдячний своїм підопічним, які намагалися виглядати гідно.

Наприклад, уже в першому поєдинку, із Люксембургом, будо видно, що десь із середини першого тайму хлопці почали просідати. У другому матчі, проти Данії, я вважаю, рахунок був не за грою, але збірній України не пощастило. А поєдинок з Іспанією коментувати важко. Уже на 6-й хвилині ми програвали — 0:2. У цій зустрічі все було проти нас. Та й треба визнати, що іспанці були сильнішими за нас. Я взагалі вважаю, що Іспанія буде одним із головних претендентів на перемогу на чемпіонаті Європи, — сказав Нагорняк.

Нагадаємо, юнацька збірна України (футболісти не старші 2004 року народження) невдало виступила в еліт-раунді кваліфікації Євро-2023 U-19, поступившись в усіх матчах своєї групи — Люксембургу (1:2), Данії (1:2) та Іспанії (0:4).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.04.2023, 23:12
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закінчився
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть