Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Стало відомо, чому Яремчук не потрапив у заявку на сьогоднішній матч «Брюгге»

2023-04-07 08:09 Як уже повідомлялося, український нападник бельгійського «Брюгге» Роман Яремчук не потрапив у заявку своєї команди на ... Стало відомо, чому Яремчук не потрапив у заявку на сьогоднішній матч «Брюгге»

Як уже повідомлялося, український нападник бельгійського «Брюгге» Роман Яремчук не потрапив у заявку своєї команди на сьогоднішній домашній матч 32-го туру чемпіонату Бельгії з «Сереном».

Роман Яремчук

За інформацією видання Het Laatste Nieuws, 27-річний українець не травмований і не відчуває жодних проблем зі здоров’ям. Його ж відсутність у заявці на матч із «Сереном» — рішення головного тренера «Брюгге» Ріа де Міла, який, як повідомляє джерело, незадоволений не тільки ставленням Яремчука до роботи під час тренувань, а й його поведінкою в колективі.

Нагадаємо, Яремчук перейшов до «Брюгге» влітку минулого року з лісабонської «Бенфіки» за рекордні для бельгійського клубу 16 млн євро. У нинішньому сезоні українець провів за «Брюгге» 25 матчів у всіх турнірах, але лише в дев’яти випадках опинявся в стартовому складі. При цьому з результативних дій в активі українця поки що два голи і дві гольові передачі.

Кращий коментар

den.zaporozhye
Den Den - Наставник
07.04.2023 08:58
Якщо дійсно у Яремчука проблеми зі ставленням до роботи під час тренувань та його поведінкою в колективі, то тут не тільки клуб треба міняти, а й, в загалі, ставлення до футболу, професії тощо. Яремчук не повинен забувати, що він ще й гравець збірної, на якого розраховують. І такі меседжі з клубу ні тренерам, на вболівальникам упевненості не додають.

Читати всі коментарі (5)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть