Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Єдиним дієвим способом є операція», — лікар Бабелюк розповів про хворобу Луческу

2023-04-09 17:58 Колишній лікар львівського «Руху» Дмитро Бабелюк розповів про хворобу Мірчі Луческу, зазначивши, що тренерові «Динамо» рано ... «Єдиним дієвим способом є операція», — лікар Бабелюк розповів про хворобу Луческу

Колишній лікар львівського «Руху» Дмитро Бабелюк розповів про хворобу Мірчі Луческу, зазначивши, що тренерові «Динамо» рано чи пізно знадобиться оперативне втручання.

«​Луческу підтвердив, що у нього коксартроз. Що ж це за хвороба?

Коксартроз — це хронічне дегенеративне захворювання кульшового суглоба, яке проявляється значним болем в ділянці стегна, внаслідок руйнування хрящової тканини суглобу.

Під час цього захворювання руйнується хрящова поверхня кісток суглобу, звужується суглобова щілина, та руйнується поверхня кістки внаслідок чого пацієнт відчуває сильний біль під час кожного кроку.

Причин для виникнення цієї хвороби доволі багато, від спорту в анамнезі та генетичної схильності до зайвої ваги та діабету, але точно в цей список не входять «часті поїздки на автобусі по 10 годин», як зазначив румунський тренер, підкресливши, що саме ці поїздки викликали у нього коксартроз.

На початкових стадіях пацієнтам призначають фізичну терапію та медикаменти, згодом пацієнт вже переходить на сильніші препарати, але в кінцевому випадку єдиним дієвим способом лікування цієї хвороби є ендопротезування — встановлення нового штучного суглобу оперативним шляхом», — написáв Бабелюк у Телеграмі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.04.2023, 17:58
AWAW
Автор:
(AWAW)
Статус:
Эксперт (11218 комментариев)
Подписчиков:
394
Медали:
Выбор редакции × 29
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1 Закінчився
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00
Чемпионат Германии Хоффенхайм РБ Лейпциг - : - 3 мая 21:30
Чемпионат Италии Торино Болонья - : - 3 мая 21:45

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть