Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Колишній захисник «Шахтаря»: «Уболівальники «Фіорентини» теплі і відрізняються від тих, з якими я зустрічався в Україні»

2023-04-11 16:05 Колишній захисник донецького «Шахтаря» Додо, який зараз виступає у «Фіорентині», порівняв українських та італійських уболівальників. Додо ... Колишній захисник «Шахтаря»: «Уболівальники «Фіорентини» теплі і відрізняються від тих, з якими я зустрічався в Україні»

Колишній захисник донецького «Шахтаря» Додо, який зараз виступає у «Фіорентині», порівняв українських та італійських уболівальників.

Додо

«Уболівальники „Фіорентини“ дуже теплі, вони відрізняються від тих, з якими я зустрічався в Україні. Я знаходжу багато спільного з бразильськими, вони дають мені багато енергії і сили грати добре, навіть в Instagram. Не можу дочекатися, коли заб’ю гол — станцюю для всіх них», — цитує Додо Тuttomercatoweb.

Кращий коментар

YARY
Ярослав - Эксперт
11.04.2023 17:13
Додон, откуда знаешь про украинских болельщиков? Когда ты играл в "шахтёре", то за это время ни разу не был в Донецке! А в Киеве есть своя команда, за которую болеют киевляне и не только :)

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть