Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Тебас: «Ла Ліга не буде змінювати правила, щоб Мессі міг повернутися до «Барселони»

2023-04-20 23:08 Президент іспанської Ла Ліги Хав’єр Тебас прокоментував інформацію про можливе повернення нападника ПСЖ Ліонеля Мессі до ... Тебас: «Ла Ліга не буде змінювати правила, щоб Мессі міг повернутися до «Барселони»

Президент іспанської Ла Ліги Хав’єр Тебас прокоментував інформацію про можливе повернення нападника ПСЖ Ліонеля Мессі до «Барселони».

Ліонель Мессі, Getty Images

«Я фанат Мессі і думаю, що він найкращий гравець у світі. Однак ми не збираємося змінювати жодних правил, щоб Ліонель міг повернутися.

На сьогоднішній день Мессі не може цього зробити. Я вважаю, що „Барселона“ здатна зробити все, щоб футболіст мав можливість грати в Ла Лізі. Буде складно, але вони можуть це зробити. З того, що я читав, Лео також хотів би цього», — цитує Тебаса Marca.

Кращий коментар

dynamo4ever
Dynamo Fan - Начинающий писатель
21.04.2023 13:33
Він не може повернутися "саме сьогодні", зі слів президента ЛаЛіги. Трохи пошукав інформацію, це пов'язано з правилами фінансового фейр-плей. У них є стеля зарплат, і наскільки я зрозумів, якщо казати про цей сезон, то місця для зарплати Мессі вже нема. Так само, у Барселони зараз нема активів і для покупки гравця (є правило, що клуб має надати гарантії, що зможе виплачувати зарплати всім гравцям упродовж мінімум двох сезонів - не знаю, чи це пов'язано, але це одна зі складових того самого фінансового фейр-плей). Вони можуть продати інших гравців у міжсезонні, і вирішити питання як активів, так і "простору" для зарплати Мессі.

Читати всі коментарі (2)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть