Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Василь Кравець: «Зрозумів, що сам не подужаю, тому почав слухати радіо»

2023-04-20 19:47 Захисник полтавської «Ворскли» Василь Кравець, який довго грав у чемпіонаті Іспанії, розповів, як вирішував основну проблему ... Василь Кравець: «Зрозумів, що сам не подужаю, тому почав слухати радіо»

Захисник полтавської «Ворскли» Василь Кравець, який довго грав у чемпіонаті Іспанії, розповів, як вирішував основну проблему українських легіонерів.

Василь Кравець (праворуч)

— Труднощів спочатку не було, бо я постійно був з перекладачем. І після того, як перекладач поїхав, я потрошки вивчав іспанську мову. Місяць її вчив, але зрозумів, що сам не подужаю. Тому я почав слухати радіо, прислухатися, як говорять хлопці, включатися до них в розмову. Після того мені все заходило в голову, всі їхні слова, мені перекладали на англійську. Більш-менш я почав розуміти та говорити іспанською. Звісно, це тяжко, вони люди класні, відкриті, з ними хочеться спілкуватися, бо ти бачиш, як вони сміються, радіють життю, розповідають жарти, щось підказують, розказують, а ти просто сидиш збоку і мовчиш, — наводить слова Кравця «Український футбол».

Кращий коментар

auto-maxwell-johnes
Maxwell Johnes - Наставник
21.04.2023 02:00
Радио, телевизор - очень хорошие и эффективные инструменты для изучения языка. Нужно погружаться в язык максимально, не слышать свой, или другой, который понимаешь. А слушать, слушать тот, что учишь сейчас. В один прекрасный день начинаешь его понимать, а позже, потихоньку, говорить. И, да, без этого никак.

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Швеція відмовилася від VAR 2
Dynamo.kiev.ua
26.04.2024, 22:25
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть