Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Артем Франков: «Матч у Манчестері став справжнім святом футбольного ідіотизму»

2023-04-20 20:11 Відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував прогноз на матч Ліги Європи «Севілья» ... Артем Франков: «Матч у Манчестері став справжнім святом футбольного ідіотизму»

Відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував прогноз на матч Ліги Європи «Севілья» — «Манчестер Юнайтед».

Артем Франков

— Матч у Манчестері став справжнім святом футбольного ідіотизму — мова, звичайно ж, про відіграш «Севільї» за допомогою двох автоголів господарів (Маласія та Магвайр). Нічого, я, наприклад, чудово знаю матч, у якому гості чотири рази вразили свої ворота. З точки зору двоматчевого протистояння рахунок 2:2 означає лише нічию і те, що все вирішиться на «Санчес-Пісхуані» (через дефіс, це прізвище таке було  у померлого в 1956-му дона Рамона!), розпочавшись з 0:0.

Звільнивши татуйованого чище будь-якого кримінального авторитету Юру Святопавловського (Хорхе Сампаолі) та призначивши Хосе Луїса Менділібара Ечебарріа (що-що вони з баром робили? Ще й двічі!), «Севілья» підправила своє становище у чемпіонаті Іспанії. Після кошмарних 1:6 з «Атлетіко» 4 березня команда у п’яти турах здобула три перемоги та одного разу зіграла внічию. Можна не хвилюватися і зосередитися на тому, що «Севільї» знайоме як нікому іншому — просуванню по сітці плей-оф Ліги Європи.

Щоправда, МЮ цим мистецтвом володіє якщо й гірше севільянос, то ненабагато — у 2017 році команда виграла ЛЄ за часи царату Жозе Моуріньйо, а в минулому поступилася у фіналі «Вільярреалу» за підсумками на рідкість рясної серії 11-метрових. Крім того, нинішня команда Еріка тен Хага за очевидних її слабкостей і здатності раптом розвалитися (0:7 з «Ліверпулем»!) має чимало козирів — наприклад, перенесення наступного матчу чемпіонату проти «Челсі», що дозволяє команді нормально викластися в Іспанії. Історія візитів МЮ на Піренеї багата та різноманітна, але, гадаю, ви вибачте мені, якщо я цю дисертацію залишу до кращих часів. Варто зауважити, що цього сезону манкуніанці цілком могли б перенести до Іспанії свою базу — «Севілья» четвертий їхній місцевий суперник після «Реал Сосьєдада», «Барселони» та «Бетіса», причому нікому з місцевих обіграти англійців не вдалося. Ви сміятиметеся, але тен Хаг щось таке й зробив: він грудневий тренувальний збір провів саме в Іспанії («Бетіс» — 1:0, «Кадіс» — 4:2)! Розумнику, бешкетнику… Разом — п’ять перемог та одна нічия, якраз із «Барселоною».

На жаль, є один дуже суттєвий фактор на користь андалусійців. Список передматчевих втрат неймовірно численний і стосується лише МЮ. Починати доводиться з дискваліфікації головного діспетчера команди Бруну Фернандеша. А тепер травми: Рашфорд, Шоу, Забітцер (автор двох голів у першому матчі!), Мактоміней, Лісандро Мартінес (до кінця сезону), Джонс, Маласія, ван де Бек, Хітон. Тобто із заявки до 25 осіб викреслюється цілий десяток! У «Челсі» подібне вилилося у 600-мільйонні закупівлі та катастрофу…

Коротше кажучи, кадрова перевага англійців напередодні поєдинку у відповідь практично втрачено. А на закуску не забувайте — Давід Де Хеа як не вмів брати пенальті, так і не навчився, а от мароканський севільяно Буну володіє цим псевдолотерейним мистецтвом. Моя ставка: прохід «Севільї» по 11-метровими за коефіцієнт 12,00! — сказав Франков.

Кращий коментар

auto-s2r
s2r Дед - Эксперт
20.04.2023 20:47
Что-то раскаламбурился Франков ...

Читати всі коментарі (8)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Швеція відмовилася від VAR 2
Dynamo.kiev.ua
26.04.2024, 22:25
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть