Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Андрій Шевченко: «Зінченко лідер, хороший технічно і дуже розумний гравець»

2023-04-25 20:31 Колишній головний тренер і футболіст збірної України Андрій Шевченко розповів CBSsports про якості Олександра Зінченка. Андрій ... Андрій Шевченко: «Зінченко лідер, хороший технічно і дуже розумний гравець»

Колишній головний тренер і футболіст збірної України Андрій Шевченко розповів CBSsports про якості Олександра Зінченка.

Андрій Шевченко

— Зінченко це харизма, рішучість, відповідальність, пристрасть. Він лідер. Він подає приклад. Він легко поводиться з м’ячем, у нього дуже хороша техніка, і він не боявся брати на себе відповідальність, навіть коли тільки починав. Одразу було видно, що в нього була інша, природна якість, відмінна від усіх інших: техніка, рух і впевненість.

Він розвинувся і виріс, він капітан збірної України, один із найкращих лівих захисників цього сезону. Він заслужив усе це своєю пристрастю до футболу, своєю дисципліною, своїм бажанням і амбіціями. Він дуже розумний і може грати на різних позиціях на полі, як лівим захисником, так і в центрі. Ми бачили, як він робив це багато разів у «Манчестер Сіті», він робив те ж саме і в «Арсеналі». Це природна якість, він дуже хороший технічно, він дуже розумний, він рухається, він завжди знаходить правильну позицію, щоб передати м’яч. Це дуже, дуже, дуже приємно бачити.

Він знає, що може виконувати так багато ролей. Він може досить легко змінюватися під час гри. Структура гри «Арсеналу» дуже чітка, кожен гравець знає свою позицію, і коли ви виграєте або втрачаєте м’яч, Алекс працює так швидко, тому що він розумний гравець.

Він використовує будь-яку можливість, щоб нагадати всім про війну. Він привертає увагу. Він добре говорить. Він створив свій фонд, через який ми підтримуємо безліч різних проєктів в Україні. Ви повинні дуже пишатися тим, що він зробив, і що він робить, — сказав Шевченко.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.04.2023, 20:31
Топ-матчи
Чемпионат Англии Кр-л Пэлас Ман.Юнайтед - : - 6 мая 22:00

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть