Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Оцінки Циганкову за матч «Севілья» — «Жирона»

2023-05-02 09:15 Як уже повідомлялося, український півзахисник іспанської «Жирони» Віктор Циганков учора провів черговий матч за свій клуб, ... Оцінки Циганкову за матч «Севілья» — «Жирона»

Як уже повідомлялося, український півзахисник іспанської «Жирони» Віктор Циганков учора провів черговий матч за свій клуб, відігравши 89 хвилин проти «Севільї» (2:0) у 32-му турі чемпіонату Іспанії.

Віктор Циганков

У цій зустрічі українець записав собі в актив результативну передачу, але це не призвело до того, що він отримав за продемонстровану гру високі оцінки. Так, WhoScored поставив Циганкову 6.9 бала, тоді як найвища оцінка в «Жироні» — 8.6, а найнижча — 6.2.

Аналогічним чином дії Циганкова в матчі з «Севільєю» оцінив порта SofaScore. У цьому випадку колишній футболіст київського «Динамо» отримав 6.7 бала.

Асист Циганкова в матчі «Севілья» — «Жирона»:

Кращий коментар

alex3108
Олександр Слободяник - Наставник
02.05.2023 12:03
В останніх матчах Циганков чомусь грає не на своїй улюбленій позиції...на "рідний" правий фланг Вітя добирався зрідка. Частіше Циганков був в центрі і на вістрі атаки. Не думаю, що це його власне рішення. І да, частенько здається, що Віктора "не помічають" партнери по команді...

Читати всі коментарі (11)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть