Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Сергій Ребров може очолити «Олімпіакос»

2023-05-05 15:47 Головний тренер «Аль-Айна» Сергій Ребров є головним претендентом на посаду нового наставника «Олімпіакоса». Про це повідомляє ... Сергій Ребров може очолити «Олімпіакос»

Головний тренер «Аль-Айна» Сергій Ребров є головним претендентом на посаду нового наставника «Олімпіакоса». Про це повідомляє Sportdog.gr.

Сергій Ребров

Згідно інформації джерела, керівництво «Олімпіакоса» вважає запрошення Реброва оптимальним варіантом. Другим кандидатом є Ернан Креспо, який очолює катарський «Аль-Духайль».

Нагадаємо, угода Реброва з «Аль-Айном» розрахована до завершення сезону 2022/2023. Повідомлялось, що тренер може очолити збірну України.

Також додамо, що наразі «Олімпіакос» займає третє місце у чемпіонаті Греції і втратив всі шанси на перемогу у першості в нинішньому сезоні.

Кращий коментар

el9ninho
Павел К - Старожил
05.05.2023 17:05
2 чемпионства с Динамо, выход с 1/8 ЛЧ для Динамо впервые за 17 лет выход в групповой этап ЛЧ с Ференцварошом начиная с 1 раунда квалификации, впервые за 25 лет 3 чемпионства с венграми, до этого 3 года не были чемпионами чемпионство в Аль-Аине, до этого 3 года не были чемпионами Человек дает результат везде, где бы не тренировал

Читати всі коментарі (9)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть