Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Всі матчі «Дніпра-1» та «Шахтаря» до кінця сезону пройдуть із VAR, — ЗМІ

2023-05-10 21:30 За інформацією «ТаТоТаке», на всіх матчах «Шахтаря» та «Дніпра-1» до завершення сезону у чемпіонаті України буде ... Всі матчі «Дніпра-1» та «Шахтаря» до кінця сезону пройдуть із VAR, — ЗМІ

За інформацією «ТаТоТаке», на всіх матчах «Шахтаря» та «Дніпра-1» до завершення сезону у чемпіонаті України буде застосована система VAR.

Фото: П.Кубанов

Відповідне рішення ухвалили на засіданні «Комісії з визначення матчів для застосування системи ВАА (VAR)», котре відбулося 5 травня.

Додамо, що на матчах «Дніпра-1» за використання системи VAR сплачуватиме УАФ. Тобто, для клубу воно буде безкоштовним. З «Шахтарем» ситуація інакша. «Гірники» надіслали листи до УПЛ із запитом отримання системи VAR на решті матчів до кінця сезону. УПЛ задовольнила прохання донеччан та затвердила, що «за умови отримання сплати за послуги з боку ФК «Шахтар» та отримання відповідних листів-згоди від клубів-господарів» такі системи будуть надані клубу.

Кращий коментар

auto-aleks145
Алекс Кучад - Эксперт
10.05.2023 21:48
Обісралися, що Дніпро-1 може стати чемпіоном України! І тільки на що не йдуть - і "чесну гру", і ВАР, і не працювати з суддями, і куплять дві машини з ВАР ... Які ж вони тільки вонючі...

Читати всі коментарі (29)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть