Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Анатолій Трубін не хоче продовжувати угоду з «Шахтарем»

2023-05-16 13:07 Воротар донецького «Шахтаря» Анатолій Трубін не хоче продовжувати договір із клубом. Про це повідомив журналіст Ігор ... Анатолій Трубін не хоче продовжувати угоду з «Шахтарем»

Воротар донецького «Шахтаря» Анатолій Трубін не хоче продовжувати договір із клубом. Про це повідомив журналіст Ігор Циганик в ефірі програми «Циганик Live».

Анатолій Трубін

«Трубін відмовляється підписувати угоду з „Шахтарем“. Мені дивна ця історія. Я вважаю, що для „Шахтаря“ Трубін зробив набагато менше, ніж „Шахтар“ для нього. Однак його агенти поки що накручують і кажуть, щоб він поки що не підписував договір.

У Трубіна ще рік діє угода, і якщо влітку „гірники“ його не продадуть, тоді вони можуть втратити голкіпера безкоштовно. Думаю, „Шахтар“ зробить усе можливе для того, щоб продати або перепідписати Трубіна, але поки що футболіст не хоче залишатися в клубі», — сказав Циганик.

Кращий коментар

zloe_bobro
то есть Коваленко в сборной не играл? :)) и пенисовцы про него ничего не говорили во время своим педерач и трансляций? :)) Ну, не зря же говорят - "слепой, как крот". А с народной мудростью спорить сложно.

Читати всі коментарі (18)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть