Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ігор Бєланов розповів про своє знайомство із Сергієм Шойгу

2023-05-23 18:17 Легендарний форвард київського «Динамо» Ігор Бєланов розповів в інтерв’ю Josimar Football, як йому трапилося познайомитися з ... Ігор Бєланов розповів про своє знайомство із Сергієм Шойгу

Легендарний форвард київського «Динамо» Ігор Бєланов розповів в інтерв’ю Josimar Football, як йому трапилося познайомитися з військовим злочинцем Сергієм Шойгу.

Ігор Бєланов (у центрі)

Якби вам довелося зустрітися з Шойгу і, скажімо, з Володимиром Путіним, що б ви їм сказали?

— Я б не хотів зустрічатися з Путіним. Він егоцентрична людина, він закоханий у себе. Немає сенсу йому щось говорити. Шойгу був хорошим хлопцем, коли я з ним познайомився. Пам’ятаю, перед виставковим матчем я забув удома шорти. Шойгу не дуже хороший гравець, тому він завжди хотів, щоб у його команді грали найкращі. Він запитав мене, де мої шорти, я сказав йому, що забув їх удома. Він миттєво пішов і повернувся за п’ять хвилин із новою парою. Нечасто генерали приносять вам футбольні шорти, вірно? Чесно кажучи, я не хочу нічого йому зараз говорити. Яка різниця?

Яким ви бачите закінчення війни?

— Я думаю, що кінець війни дуже близький. Я вважаю, що Путін усвідомив величезну помилку, яку він зробив. Росія зробить усе, щоб перемогти. Коли вип’ємо, я друзям кажу: не будемо пити за перемогу, тому що все одно перемоги не буде. Ми не завоюємо Росію, це неможливо. Країна занадто велика. Але й цю війну ми не програємо. Ми не здамося. Ця війна об’єднала нас, вона зробила нас сильнішими. Звичайно, ми платимо величезну ціну. Ціну, яку ми ніколи не хотіли платити.

Кращий коментар

touri7t
Oleksandr Ivashov - Старожил
23.05.2023 18:55
"Шойгу був хорошим хлопцем" "Коли вип’ємо, я друзям кажу: не будемо пити за перемогу, тому що все одно перемоги не буде. Ми не завоюємо Росію, це неможливо. Країна занадто велика. Але й цю війну ми не програємо. Ми не здамося. " Чесно кажучи якась гидота, такі вислови робити, таке враження, що ще б трішки і він міг сказати "я в політику не лізу".

Читати всі коментарі (11)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть