Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Віктор Грачов впевнений, що «Шахтар» не ви́грає в «Зорі» 

2023-05-23 20:40 Екс-нападник «гірників» Віктор Грачов поділився прогнозом на матч 28-го туру чемпіонату України «Зоря» — «Шахтар», який ... Віктор Грачов впевнений, що «Шахтар» не ви́грає в «Зорі» 

Екс-нападник «гірників» Віктор Грачов поділився прогнозом на матч 28-го туру чемпіонату України «Зоря» — «Шахтар», який відбудеться завтра у Києві.

Віктор Грачов

— Цього сезону я уважно стежу за виступами команди Патріка ван Леувена. І зараз у мене складається думка, що «Зоря» здатна зробити сюрприз на фініші чемпіонату. Передумови до цього є хоча б тому, що у другій частині сезону луганці помітно додали у грі. Більш того, цей колектив демонструє, мабуть, найкращий футбол серед усіх українських команд.

Після «Зорі» підопічним Ігора Йовічевіча треба буде зіграти ще з «Дніпром-1» і «Ворсклою». Тоді ж як на луганців чекають зустрічі з «Олександрією» та «Минаєм». Втім, на цю мить все залежить від «Шахтаря» — і вони це чудово розуміють. Я і не пам’ятаю такої гостроцікавої кінцівки чемпіонату в історії українського футболу.

«Зоря» зараз показує більш якісний футбол, але є конкретний день та конкретний матч, у якому «Шахтар» хоче перемогти не менше, оскільки втрата очок для «Гірників» може стати катастрофою.

Думаю, що гра між підопічними Ігора Йовічевіча та Патріка ван Леувена завершиться внічию з рахунком 1:1, — сказав Грачов.

Кращий коментар

auto-alex-69
alex 69 - Наставник
23.05.2023 23:48
Мабуть забули перевести кошти на картку.

Читати всі коментарі (9)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть