Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Гравці «Динамо» відвідали благодійну вечерю з Героями України

2023-05-29 22:19 Нещодавно футбольний клуб «Динамо» отримав запрошення на благодійну вечерю від Благодійного фонду загін спецпризначення «Омега» та ... Гравці «Динамо» відвідали благодійну вечерю з Героями України

Нещодавно футбольний клуб «Динамо» отримав запрошення на благодійну вечерю від Благодійного фонду загін спецпризначення «Омега» та «Асоціації Кулінарів України».

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Її мета полягала у допомозі спецпідрозділу Омега, що належить до лав Національної гвардії України. А саме — реабілітації наших захисників закордоном і закупівлі дронів «Камікадзе».

Для військових була організована гастро-вечеря зі страв української кухні від топових українських шеф-кухарів, а також співи українських виконавців.

З гравців нашої команди важливий захід відвідали Денис Попов і Богдан Лєднєв. Футболісти поспілкувалися з військовими і дали на лот благодійного аукціону футболку «Динамо» та м'яч із підписами гравців.

Відзначимо, раніше гравці нашої команди навідалися до бійців спецпідрозділу «Омега» у шпиталь, де привітали їх із 20-річним ювілеєм та вручили подарунки.

Також наші герої з Омеги відвідали матч проти «Чорноморця», а поранений боєць із позивним «Динамо», який брав участь в обороні Києва і звільненні Київської та Харківської областей, наніс перший удар по м'ячу.

Футбольний клуб «Динамо» продовжує допомагати Героям нашої Батьківщини.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.05.2023, 22:19
Топ-матчи
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Ворскла Колос - : - 20 апреля 18:00

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть