Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Віктор Леоненко: «Таке відчуття, що Циганков перетворюється на Зінченка»

2023-06-06 13:35 Колишній нападник національної збірної України та київського «Динамо» Віктор Леоненко пояснив, чому не включив до своєї ... Віктор Леоненко: «Таке відчуття, що Циганков перетворюється на Зінченка»

Колишній нападник національної збірної України та київського «Динамо» Віктор Леоненко пояснив, чому не включив до своєї збірної УПЛ сезону 2022/2023 вінгера «Жирони» Віктора Циганкова.

Віктор Леоненко

«Циганкова за першу частину сезону в „Динамо“ я не хочу включати. Про нього і так зараз багато пишуть. У людини всього шість асистів у Жироні, а з нього Мессі роблять. Люди взагалі з глузду з’їхали! Таке відчуття, що Циганков уже перетворюється на Зінченка за кількістю згадок у ЗМІ, але у Віктора хоч є чітка позиція на полі», — сказав Леоненко.

Кращий коментар

auto-volodimir11
Володимир - Наставник
06.06.2023 13:56
Ну, по-перше, не тільки шість асистів, але й три голи, тобто всього дев'ять успішних дій. І це в 17-ти матчах, тому що в двох він виходив в кінці на заміну. Але, це при тому, що він в новій команді - це по-друге. В новій країні, без знання мови - це по-третє. І практично без підготовки та будь-якої зіграності з командою - це по-четверте. Так що закиди Леоненка абсолютно безпідставні.

Читати всі коментарі (30)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть