Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олександр Поворознюк: «Бартулович прийшов і попросив його звільнити. Це як щур, який першим біжить із потопаючого корабля»

2023-06-07 13:56 Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк прокоментував припинення співпраці з Младеном Бартуловичем. Олександр Поворознюк «Ковалець не виконав завдання ... Олександр Поворознюк: «Бартулович прийшов і попросив його звільнити. Це як щур, який першим біжить із потопаючого корабля»

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк прокоментував припинення співпраці з Младеном Бартуловичем.

Олександр Поворознюк

«Ковалець не виконав завдання і був звільнений. Ми нормально з ним розлучилися і потиснули один одному руки.

А до Бартуловича є дуже велике питання. Від кого, а від нього я навіть не очікував такого ставлення. Він прийшов сам і попросив його звільнити. Я вважаю, що це як щур, який першим тікає з потопаючого корабля. Це дуже непорядний вчинок. У майбутньому він його не скрасить. Я помилявся. Шкода, але я помилявся в Бартуловичі.

Тепер два перехідні матчі залишилися. «Інгулець» був, є і буде. Не знаю де він буде грати, але він буде грати. «Інгулець» ніколи в житті не зникне, поки є я. Ми будемо битися до останнього. Сподіваюся, будемо грати в УПЛ.

Бартулович же і його вчинок — Бог йому суддя. У майбутньому йому відгукнеться все. Це дуже низько і підло з його боку. Я б так не вчинив. Своє рішення він не пояснив. Просто прийшов і соплі розпустив. Думав, що я буду йому сльози витирати. І сказав, що йде разом із Ковальцем. Питаю: «Чому?». Відповідає: «Тому що ви не мене призначили виконувачем обов’язків, а Лупашка», — сказав Поворознюк в ефірі клубного Youtube-каналу.

Кращий коментар

XpertVision
Maksym Bezuhlyi - Старожил
07.06.2023 14:30
"Своє рішення він не пояснив." і через 2 речення вже пояснив "Відповідає: «Тому що ви не мене призначили виконувачем обов’язків, а Лупашка»". Хоча що я вимагаю від цих людей. Особисто мав розмову в 2021 році, на стадіоні Лобановського з представником цього клубу. П'яне в нуль було і вело себе як хто зна що.

Читати всі коментарі (15)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть