Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ігор Йовічевіч назвав причину свого звільнення з «Шахтаря»

2023-06-09 20:41 Судячи з усього, вже екс-головний тренер «Шахтаря» Ігор Йовічевіч розповів в коментарі Germanijak про причини свого ... Ігор Йовічевіч назвав причину свого звільнення з «Шахтаря»

Судячи з усього, вже екс-головний тренер «Шахтаря» Ігор Йовічевіч розповів в коментарі Germanijak про причини свого звільнення.

Ігор Йовічевіч

— Хотілося б ще раз вивести «Шахтар» на гру Ліги чемпіонів, тому що це моя Ліга чемпіонів, я її виграв, але... Мені важко жити і працювати в такій ситуації, я не бачу мою сім’ю подовгу, ми в розлуці. Думаю жоден тренер у світі не пройшов через те, через що пройшов я в цьому сезоні, від численних виїздів до життя в бункері. Я втомився, — сказав Йовічевіч.

Йовічевіч зараз у Загребі, він не захотів більше нічого коментувати, лише підтвердив, що справді більше не є тренером «Шахтаря», пише джерело.

Кращий коментар

andrei39
Андрей Лазко - Эксперт
09.06.2023 21:50
Йовічевіч за рік склав собі ім"я у Європейському футболі, отримав безцінний досвід. Він вартий поваги хоча б за те, що почав розмовляти Українською коли це ще не було мейнстрімом. То ж я бажаю йому що б його кар"єра пішла в гору у клубі котрий буде його цінувати.

Читати всі коментарі (36)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть