Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Директор «Тростянця»: «Росіяни намагалися вкрасти наш клубний автобус, але їм не вдалося його завести»

2023-06-15 15:22 Директор «Тростянця» Іван Шевченко розказав про наслідки окупації однойменного міста Сумської області. Фото: fctrostyanets.com «Стадіон також ... Директор «Тростянця»: «Росіяни намагалися вкрасти наш клубний автобус, але їм не вдалося його завести»

Директор «Тростянця» Іван Шевченко розказав про наслідки окупації однойменного міста Сумської області.

Фото: fctrostyanets.com

«Стадіон також постраждав: були артилерійські прильоти в саме футбольне поле. Наразі ми його власними силами полатали, вичистили з нього всі осколки. Воно зараз в нормальному стані. Також були прильоти в бігові доріжки стадіону, які ми тільки відкрили у вересні 2021 року, в адмінбудівлі були прильоти, в результаті чого повилітали вікна. База, де розташовуються футболісти, була пограбована, вибиті майже всі двері, винесено купу речей.

Клубний автобус на момент окупації знаходився в Тростянці. Росіяни намагалися його вкрасти, але їм не вдалося його завести, трохи пошкодили його, вибили також вікно, але все одно не завели.

Перший зелений коридор він пропустив, його ремонтували, а вже у другому коридорі він вивозив, рятував людей», — сказав Шевченко.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть