Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Руслан Ротань: «Ми були справжньою командою, хотіли здобути результат і заслужили його на сто відсотків»

2023-06-22 07:17 Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань відповів на запитання журналістів після матчу з Хорватією (2:0) ... Руслан Ротань: «Ми були справжньою командою, хотіли здобути результат і заслужили його на сто відсотків»

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань відповів на запитання журналістів після матчу з Хорватією (2:0) на Євро-2023 (U-21), який відбувся вчора в Бухаресті.

Руслан Ротань

— Емоції та переживання були сьогодні присутні. До першого нашого гола якість гри нас повністю задовольняла. Погода також внесла корективи — було спекотно. Ми дякуємо хлопцям за самовіддачу, характер. Ми були справжньою командою, хотіли здобути результат і заслужили його на сто відсотків. Ми дякуємо ЗСУ за те, що вони стоять за нас, за те, що ми маємо можливість грати й радувати перемогами.

Яким був ваш план на поєдинок? Як оціните гру суперників?

— Хорвати були певною мірою загадкою, тому що в них прийшов новий тренер, було важко спрогнозувати їхні дії. Але ми впоралися, розкусили задум суперника. Ми розуміли, що балканці будуть закривати нам середину поля. Але ми дивимося на нашу гру, її покращення. Хочу сказати, що мені дуже сподобалися перші 30 хвилин у нашому виконанні. У другому таймі ми перелаштувалися за рахунком. Розуміли, що хорвати підуть уперед. Коли забили другий гол, у нас з’явилися дуже хороші контратаки, в яких ми могли відзначитися ще. Хорвати виглядали гідно. Дуже сильні індивідуальності. Суперник створив моменти, які ми повинні проаналізувати.

Наступний поєдинок у вас проти Румунії. Що ви думаєте про цього опонента?

— Зараз наше завдання — відновлення, тому що матчі проходять за два дні на третій. Також слід провести аналіз нашої гри. Що стосується збірної Румунії, то ця команда прагне грати у футбол, так, як і ми, прагне атакувати. Ми гратимемо на виїзді за тотальної підтримки в суперника, буде повний стадіон, аншлаг. Емоційно буде важкий матч, треба якнайкраще відновитися. Але все ж таки нам потрібно думати про свою гру. Я вважаю, що це буде гідний поєдинок двох команд.

Наскільки ви задоволені грою Брагару, якого замінили на Назаренка? Чому зробили саме такий стартовий вибір?

— Що стосується нашого вибору, то ми прагнули знайти баланс на фланзі. Треба розуміти, що Судаков виснажений після матчів за національну збірну. Було небезпечно випускати його з перших хвилин, тож ми поберегли Георгія. Брагару додав нам балансу, тому що Вівчаренко активно підключається до атаки. Макс добре діє між лініями й працює один в один. Плюс Криськів, який їх доповнює зі свого боку. Тож я вважаю, що ми, в принципі, вгадали із цим флангом.

Анатолій Трубін зробив кілька сейвів сьогодні. За останні 10 днів для нього це вже четвертий поєдинок. Трубін залишиться першим номером команди, чи дивитиметеся по відновленню?

— Ви правильно сказали, що навантаження велике на Анатолія. Він зіграв три матчі за національну збірну. Але він дає нам надійність у плані виходу з оборони, краще розуміє наші вимоги до воротарів. Усі три наші голкіпери мають високу майстерність, можна було ставити будь-кого з них. Але в цьому матчі нам потрібні були надійність, концентрація, спокій. У цілому, так воно й вийшло.

Кращий коментар

auto--epitaph--king-crimson
Epitaph , King Crimson (Перевертун) - Эксперт
22.06.2023 08:30
перед Ротанем стоїть завдання відновити функціонально лідерів . Але не менш серйозна робота так це пояснити Криськіву , що так 'талановито' порушувати правила перед нашим штрафним майданчиком не обов'язково. Трубін вчора провів пристойну гру , ну і відверто треба зізнатися , що тричі просто пощастило , бо навіть і він був безпорадний - стійка , поперечина , в декількох сантиметрах від стійки ... Але і до Трубіна є зауваження - декілька разів досить легко отримував м'ячі, але жодним чином не починав швидку контратаку , при тому що було кому віддати передачу. Ротань мій коментар читати не буде, але все ж напишу - твоя команда не грає щільно з суперником , тому і виникають моменти коли хорвати приймали м'яч у штрафному майданчику , а з наших поруч нікого , нікого на декілька метрів . Бондаренко і Бражко ... з якогось моменту ці двоє провалили роботу у захисті. З Румунами грати можна , але забувати про те , що вони вдома і їм будуть допомагати суді після поразки від іспанців ми не можемо . Те що не було Судакова з початком гри можливо пішло на краще - не було клоунади з Бондаренко . Тільки лінивий не напише що з поверненням Ваната та Мудрика будемо мати іншу збірну , з іншим потенціалом .

Читати всі коментарі (6)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть