Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Георгій Судаков: «Усі засмучені. Напевно, це показує зростання нашого рівня»

2023-06-28 20:16 Півзахисник молодіжної збірної України Георгій Судаков прокоментував нічию з іспанцями на Євро-2023. Георгій Судаков (фото: gettyimages.com) ... Георгій Судаков: «Усі засмучені. Напевно, це показує зростання нашого рівня»

Півзахисник молодіжної збірної України Георгій Судаков прокоментував нічию з іспанцями на Євро-2023.

Георгій Судаков (фото: gettyimages.com)

— Гра складалась на нашу користь, і перевага була в рахунку. Звичайно, дуже складно, коли на останній хвилині пропускаєш такий гол — майже з нічого. Коли ти думаєш, що вже переміг і контролюєш гру… Якби ми дізнались до матчу, що зіграємо з Іспанією 2:2, то це був би хороший рахунок для нас, але після такої гри… Усі засмучені.

Ми колись грали у кваліфікації з Францією в групі, зіграли 3:3 і теж були засмучені. Зараз ми граємо з Іспанією 2:2 — і теж засмучені. Це каже про наш рівень. Коли ми вже граємо з такими грандами, топ-збірними світу, заслуговуємо на перемогу, закінчуємо внічию і засмучені… Напевно, це, у першу чергу, показує зростання нашого рівня. Ось і все.

Із кожною грою ми зростаємо на цьому Євро як футболісти, кожен набирається впевненості, хороших якостей, тому я сподіваюсь, що 1/4 фіналу стане для нас успішною. Адже ми побачили, як можемо грати, і, у першу чергу, маємо відштовхуватись від своєї гри. Не підлаштовуватись під футбол якоїсь збірної, а грати у свій, показувати його. Бо нащо ми тоді приїжджаємо на такі турніри, якщо ти просто відбиваєшся і не граєш? Так, усі ми розуміємо, що є стратегія і тактика, усі збірні сильні. Але, у першу чергу, ти маєш працювати з м’ячем, отримувати задоволення від футболу, — сказав Судаков.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.06.2023, 20:16
Топ-матчи
Чемпионат Испании Райо Вальекано Альмерия 0 : 1 Закінчився
Чемпионат Украины Днепр-1 Кривбасс - : - 6 мая 13:00
Верес Минай - : - 6 мая 18:00
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта - : - 6 мая 19:00

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть