Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олександр Шовковський: «Наше головне очікування — перемога України»

2023-06-28 18:56 Асистент головного тренера «Динамо» Олександр Шовковський поспілкувався із журналістами, розповівши про початок підготовки команди до нового ... Олександр Шовковський: «Наше головне очікування — перемога України»

Асистент головного тренера «Динамо» Олександр Шовковський поспілкувався із журналістами, розповівши про початок підготовки команди до нового сезону.

Олександр Шовковський. Фото — О.Попов

— Пане Олександре, які ваші очікування від нового сезону? «Динамо» прагне взяти реванш і виграти чемпіонат України?

— Наше головне очікування — щоб закінчилась війна нашою перемогою. Це головне очікування всіх українців. Щодо футболу, то зараз важливо закласти базу на сезон, щоб виконувати поставлені завдання, а вони — тільки найвищі.

— Наскільки трансфер Ярмоленка важливий для команди і клубу?

— Ми можемо говорити про будь-що, але покаже лише час. Але я хочу сказати, що досвід Ярмоленка, його розуміння футболу, його індивідуальні і лідерські якості, безумовно, мають вплинути на гру. Його впевненість і авторитет також допоможуть прогресувати і молодим футболістам. Я бачу тільки плюси в його переході.

— Коли він доєднається до команди?

— Ярмоленко, як і всі інші футболісти, які виступали за національні збірні, приєднається до команди вже третього липня. Хлопці, які виступають за молодіжну збірну, приєднаються до нас вже після виступу на Євро-2023 і невеличкої перерви.

— Діалло сьогодні на тренуванні працював окремо. В якому він стані?

— Він складно добирався до України, приїхавши лише вчора ввечері. Сьогодні Діалло приєднався до команди, а пізніше пройде медобстеження с командою U-19. Думаю, він з ними проведе і перше тренування.

Володимир БОБИР

Кращий коментар

Dynamo_s_Dnepra
Юра - Наставник
28.06.2023 22:15
В Африці ніяких турнірів та матчів збірних не заплановано на найближчий час. Є шанс, що Самба пройде повноцінні збори, нарешті

Читати всі коментарі (5)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть