Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Керівник київського «Локомотива»: «Емблему «Локомотива» придумали не у Москві»

2023-06-30 20:39 Керівник київського «Локомотива» Олександр Єгоров відповів на закиди вболівальників, які побачили в емблемі київських «залізничників» кальку ... Керівник київського «Локомотива»: «Емблему «Локомотива» придумали не у Москві»

Керівник київського «Локомотива» Олександр Єгоров відповів на закиди вболівальників, які побачили в емблемі київських «залізничників» кальку відповідного московського лого.

— Київський «Локомотив» був заснований на три роки раніше за московський. Цю емблему та кольори придумали працівники київського залізничного вокзалу, а зелений та червоний — колір семафору. Потім вже Москва, при створенні свого центрального клубу, почала забирати гравців з Києва, а за старою звичкою, вирішила нічого не вигадувати на рахунок емблеми та кольорів.

Бажаю їм ніде не грати, крім своїх боліт. Максимум — матчі з такою ж кінченою Білоруссю, щоб вони пішли у забуття. «Локомотив» має повернути своє історичне право називатися залізничним клубом №1. Ми плануємо підняти цю тему в міжнародному суді для того, щоб відстояти право на бренд, — сказав Єгоров в інтерв’ю «УФ».

Додамо, що київський «Локомотив», яким опікується «Укрзалізниця», 26 червня отримав статус професійного клубу та з наступного сезону гратиме у другій лізі.

Кращий коментар

eugene01
Eugene Smart - Наставник
30.06.2023 22:25
Я читав, що команда "залізничників" з'явилася в Києві раніше за "Динамо".Щоправда, назва в неї була не "Локомотив", а "Желдор". Так що виникають сумніви щодо емблеми з літерою "Л". Та й московська команда виникла в 1922, і навряд чи в Києві могли створити свою команду на 3 роки раніше, бо у 1919-му в Києві було не до футболу.

Читати всі коментарі (3)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть