Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

ФІФА розглядає зміни в правило офсайду

2023-07-01 18:50 Міжнародна федерація футболу (ФІФА) та Міжнародна рада футболу (IFAB) розглядають зміни футбольних правил у контексті визначення ...  ФІФА розглядає зміни в правило офсайду

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) та Міжнародна рада футболу (IFAB) розглядають зміни футбольних правил у контексті визначення положення поза грою, повідомляє  Mundo Deportivo.

Фото: ap.org

Дотепер офсайд у гравця атакуючої команди фіксувався по будь-якій частині тіла, якою можна забити гол. Введення системи VAR дало змогу арбітрам помічати найменші положення поза грою.

Однак ФІФА та IFAB уже певний час проводять обговорення щодо іншого трактування офсайду. У результаті консультацій організації розробили нову концепцію положення поза грою. Згідно неї, положення поза грою фіксуватимуть лише у тому випадку, якщо гравець у моменту пасу усім тілом знаходиться за лінією останнього захисника, а не лише окремою частиною (головою, ногою та ін.)

Нову концепцію офсайду уже обговорили на кількох засіданнях Міжнародної ради футболу, яка впроваджує або змінює футбольні правила. Спочатку планується її тестування у нижчих дивізіонах Італії, Швеції та Нідерландів, а потім — у професійному футболі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.07.2023, 18:50
Топ-матчи
Чемпионат Франции Мец Лилль 1 : 0   28 апреля 14:00
Чемпионат Испании Кадис Мальорка - : - 28 апреля 15:00
Чемпионат Украины Колос Александрия - : - 28 апреля 15:30
Чемпионат Франции Страсбур Ницца - : - 28 апреля 16:00

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть