Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Рафаїлову повідомлено про підозру у справі про умисне ухилення від сплати понад 5 млн грн податків

2023-07-05 08:02 Колишньому генеральному директору луганської «Зорі» Сергію Рафаїлову повідомлено про підозру у справі про умисне ухилення від ... Рафаїлову повідомлено про підозру у справі про умисне ухилення від сплати понад 5 млн грн податків

Колишньому генеральному директору луганської «Зорі» Сергію Рафаїлову повідомлено про підозру у справі про умисне ухилення від сплати понад 5 млн грн податків, повідомляється на офіційному сайті Луганської обласної прокуратури.

Сергій Рафаїлов

За даними слідства, у 2019 році фігурант здійснив заниження податкових зобов’язань футбольного клубу «Зоря» на суму понад 5 млн грн. За його вказівкою в податковій звітності було відображено витрати на послуги з пошуку та укладення контрактів із двома гравцями, які фактично не були надані.

За протиправні дії правопорушнику загрожує штраф від десяти тисяч до п’ятнадцяти тисяч неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, з початку війни РФ проти України Рафаїлов зайняв проросійську позицію. Зараз він перебуває на підконтрольній росіянам території.

Кращий коментар

den.zaporozhye
Den Den - Наставник
05.07.2023 09:22
Адміни, смішні люди, ви б на цьому сайті так оперативно інформацію розміщювали про справу Павелко, як про справу Рафаїлова!

Читати всі коментарі (2)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть