Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Інтер» погодив контракт із Трубіним. Відома очікувана сума трансферу

2023-07-07 07:40 Воротар донецького «Шахтаря» Анатолій Трубін близький до переходу в італійський «Інтер». Анатолій Трубін Як повідомив у ... «Інтер» погодив контракт із Трубіним. Відома очікувана сума трансферу

Воротар донецького «Шахтаря» Анатолій Трубін близький до переходу в італійський «Інтер».

Анатолій Трубін

Як повідомив у своєму твіттері відомий журналіст Ніколо Скіра, міланський клуб і 21-річний голкіпер досягли повної угоди щодо умов особистого контракту українця терміном на п’ять років.

Водночас, за інформацією ще одного інсайдера Джанлуки Ді Марціо, вчора в офісі «Інтера» відбулася зустріч у рамках переговорів щодо переходу Трубіна. Очікується, що сума цього трансферу складе 10 млн євро.

Нагадаємо, у Трубіні «Інтер» вбачає заміну своєму нинішньому основному воротареві Андре Онана, який з великою ймовірністю перейде в «Манчестер Юнайтед». При цьому українським голкіпером також цікавляться «Челсі» і «Манчестер Сіті», але тільки «Інтер» бачить у ньому свого основного воротаря.

Кращий коментар

YARY
Ярослав - Эксперт
07.07.2023 08:29
По перше, за 10 лимонів Срня вдавиться та н_продасть, а більше 20 з невеликим зараз ніхто не_дасть. По друге, хоче керівництво "Інтернаціонале" незадоволено кількістю пропущених м'ячів, але в них було питання до захисту, а не до воротарів. По третє, Ніколо Скіра в Твіттері, це все одно, що Міша Смоловий в Телеграмі :)

Читати всі коментарі (21)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пари 1/4 фіналу Євро-2024 1
Dynamo.kiev.ua
02.07.2024, 23:54
«Полісся» відмовило Ротаню 3
Dynamo.kiev.ua
02.07.2024, 16:30
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть