Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Даріо Срна: «Усі мають розуміти одну річ — якщо Трубін залишить «Шахтар», то перейде у великий клуб за великі гроші»

2023-07-07 13:54 Спортивний директор «Шахтаря» Даріо Срна прокоментував інформацію про те, що воротар Анатолій Трубін може перейти в ... Даріо Срна: «Усі мають розуміти одну річ — якщо Трубін залишить «Шахтар», то перейде у великий клуб за великі гроші»

Спортивний директор «Шахтаря» Даріо Срна прокоментував інформацію про те, що воротар Анатолій Трубін може перейти в «Інтер».

Даріо Срна. Фото: Д. Руденко

«Зараз Трубін один із найкращих воротарів Європи. Йому всього 21 рік, він молодий, але вже зіграв 17 матчів у Лізі чемпіонів. У нього є досвід, він готовий до великого клубу. Це воротар майбутнього. У сучасному футболі воротарі повинні вміти грати ногами у фазі володіння м’ячем, і він здатний на це.

Було багато пропозиції щодо нього, і зараз ми ведемо переговори з кількома клубами. Але всі мають розуміти одну річ — якщо він залишить „Шахтар“, то перейде у великий клуб за великі гроші. Так само як це було з Мудриком, так само як це буде з Судаковим, Бондаренком чи Матвієнком у майбутньому.

Ми не просимо конкретної ціни. Той, хто захоче його підписати, повинен буде запропонувати суму, а потім ми вирішимо — достатня вона чи ні», — сказав Срна в коментарі La Gazzetta dello Sport.

Кращий коментар

vent_k
: Кабан - Опытный писатель
07.07.2023 15:24
Як для мене Бущан об'єктивно кращий, бо він часто тягнув мертві м'ячі, як і Шовковський свого часу, а Трубін не такий. Так сейви бувають і у Трубіна, але різницю все ж видно.

Читати всі коментарі (43)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть