Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Динамо» в Австрії: насичене ранкове тренування після контрольного матчу

2023-07-09 18:40 Завершується перший тиждень перебування київського «Динамо» на тренувальному зборі в Австрії. Фото: fcdynamo.com Наступного дня після ...  «Динамо» в Австрії: насичене ранкове тренування після контрольного матчу

Завершується перший тиждень перебування київського «Динамо» на тренувальному зборі в Австрії.

Фото: fcdynamo.com

Наступного дня після контрольного матчу проти команди австрійського «Вольфсбергера» кияни провели ранкове тренування, у якому рівноцінно були задіяні як ті гравці, які отримали напередодні більше ігрового часу, так і збірники, які доєдналися до підготовки пізніше. До групи долучився Самба Діалло, який не брав участі у матчі напередодні.

Заняття було ігровим, як і напередодні спершу команда працювала у квадратах, потім удосконалювала контроль м’яча у великому квадраті, а на завершення динамівці, поділені на дві команди, зіграли 11 на 11 на всю довжину поля, проте з меншою за стандартну шириною.

Останні кілька днів у регіоні, де перебувають «біло-сині», видалися дуже спекотними, тож тренерам часто доводилося переривати заняття на водопій, аби гравці підтримували нормальний водний баланс.

На зборах велика увага приділяється відновленню після тренувань, адже попереду ще два тижні високих навантажень та важкої роботи, під час якої закладається фундамент на сезон, а також вдосконалюються командні взаємодії.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
«Лестер» вийшов в АПЛ 4
Dynamo.kiev.ua
27.04.2024, 17:59
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть