Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Тренувальний табір «Динамо» в Австрії відвідав знаний гість

2023-07-10 18:17 Цього літа київське «Динамо» проводить свій тренувальний збір в австрійській федеральній землі Каринтія, зокрема у місті ... Тренувальний табір «Динамо» в Австрії відвідав знаний гість

Цього літа київське «Динамо» проводить свій тренувальний збір в австрійській федеральній землі Каринтія, зокрема у місті Санкт-Файт-ан-дер-Глан.

Фото: fcdynamo.com

З першого дня динамівську делегацію радо зустріли, прикрасивши весь готель в українські жовто-сині кольори. Деякі елементи декору в національних кольорах власноруч підготували українські діти-біженці від війни, які нині проживають у регіоні Каринтія. Цей регіон з перших днів війни прийняв чимало українців.

Багато наших співвітчизників з українськими прапорами були присутні на трибунах під час матчу з «Вольфсбергером», команди з одного з відомих міст у Каринтії.

А перед грою з «Вольфсбергером» до готелю динамівці завітав губернатор Каринтії Петер Кайзер. Спершу він поспілкувався з генеральним директором клубу Резо Чохонелідзе та менеджером міжнародної служби Анатолієм Вовком, а потім зустрівся також із головним тренером «Динамо» Мрічею Луческу, капітаном «біло-синіх» Сергієм Сидорчуком та зірковим гравцем команди Андрієм Ярмоленком.

Далі губернатор відвідав саму гру в Санкт-Файті, на яку з’їхалися українці з навколишніх міст та забезпечили чудову атмосферу під час гри, а динамівці віддячили їм видовищною перемогою.

Кращий коментар

auto-s2r
s2r Дед - Эксперт
10.07.2023 20:37
Белые брюки есть, а Резо нет :-)

Читати всі коментарі (5)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть