Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Григорій Суркіс привітав Дмитра Михайленка з ювілеєм

2023-07-13 12:52 13 липня колишній півзахисник київського «Динамо» Дмитро Михайленко святкує своє 50-річчя. Ювіляра привітав почесний член УЄФА ... Григорій Суркіс привітав Дмитра Михайленка з ювілеєм

13 липня колишній півзахисник київського «Динамо» Дмитро Михайленко святкує своє 50-річчя. Ювіляра привітав почесний член УЄФА Григорій Суркіс.

Григорій Суркіс

Дорогий Дмитре Станіславовичу!

Від щирого серця вітаю Вас із Золотим ювілеєм. Віддаю належне дуже талановитому футболісту, неординарному педагогу та палкому патріоту, людині з великим серцем.

Своєю готовністю до самопожертви заради успіху команди ви заслужили повагу широкої публіки. А сумлінна дисциплінованість, розсудливість та розуміння гри, жага до перемоги та вміння до кінця боротися за неї, безумовно, поставили Вас в один ряд із найкращими майстрами сучасного українського футболу.

Я дуже радий, що нам довелося попрацювати разом у київському «Динамо», для якого Ви одразу стали своїм. І в команді-зірці другої половини 90-х років, і в національній збірній у найскладніший для неї період – на етапі перших турнірних кроків під егідою ФІФА та УЄФА – Ви завжди були надійною опорою в аспектах реалізації тренерських задумів та ватажком за духом.

Здібний та вдячний учень наставників-титанів, Ви теж обрали для себе тренерський шлях і вже зарекомендували себе вдумливим, прогресивним та вимогливим конструктором гри. Отже, бажаю Вам, Дмитре Станіславовичу, творчого польоту і надалі.

Миру, гармонії, любові та щастя. Терпеливого натхнення, удачі та оптимізму! Многая літа!

 

З повагою,

Григорій Суркіс

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть