Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Дніпру-1» в Афінах потрібний швидкий гол», — експерт

2023-07-28 17:53 Екс-форвард збірної України Олександр Паляниця — про шанси «Дніпра-1» у двобої із «Панатінаїкосом» після поразки 1:3 ... «Дніпру-1» в Афінах потрібний швидкий гол», — експерт

Екс-форвард збірної України Олександр Паляниця — про шанси «Дніпра-1» у двобої із «Панатінаїкосом» після поразки 1:3 у першому матчі.

Олександр Паляниця

— Звичайно, всі розчаровані таким стартом нашого представника в Лізі чемпіонів. Знову пішов з поля без свого голу бомбардир дніпрян Артем Довбик. Слід визнати, що він не справляється з тягарем відповідальності. Уболівальники чекають від нього результативної гри, що може, до речі, вплинути на його працевлаштування за кордоном, а м'яч вперто не летить у ворота.

Свого часу я також грав на вістрі атаки і мені це знайоме. В таких випадках кажуть: головне – один влучний постріл, а далі з прицілом уже все буде гаразд. Залишається сподіватися, що в матчі-відповіді в Афінах Довбик таки перерве безгольову серію. Хоча причини вчорашньої невдачі в Кошице не тільки в промахах Довбика, а й у відсутності належної концентрації в наших захисників. Тому й не дивує, що дніпряни так легко пропускали.

Чи є шанс через тиждень реваншуватися в Афінах? Переконаний, що з поразки будуть зроблені правильні висновки і якщо пощастить забити швидкий гол, то інтрига відразу повернеться. Вже в діях футболістів «Панатінаїкоса» може з'явитися нервозність. Отож, ще не все втрачено, недаремно ж кажуть, що надія вмирає останньою. Тільки треба налаштуватися стрибнути вище голови, — сказав Паляниця.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.07.2023, 17:53

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть