Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олег Матвєєв: «Динамо» гратиме набагато краще, ніж у попередньому чемпіонаті, але...»

2023-07-28 20:40 Екс-футболіст донецького «Шахтаря» і київського «Динамо» Олег Матвєєв поділився очікуваннями від нового чемпіонату України, який стартує ... Олег Матвєєв: «Динамо» гратиме набагато краще, ніж у попередньому чемпіонаті, але...»

Екс-футболіст донецького «Шахтаря» і київського «Динамо» Олег Матвєєв поділився очікуваннями від нового чемпіонату України, який стартує сьогодні.

Олег Матвєєв

— У «гірників» набагато стабільніший склад. Молоді хлопці набралися досвіду в Лізі чемпіонів, здобули перемогу в чемпіонаті України, тому морально вони сильніші за «Динамо», яке гратиме набагато краще, ніж у попередньому чемпіонаті, коли вони посіли четверте місце, і дасть бій «Шахтарю», але фаворитом його не вважаю.

За єврокубки боротимуться не тільки «Дніпро-1», «Ворскла» і «Зоря», а й «Полісся». У цієї команди великі амбіції і класні виконавці, — цитує Матвєєва Expres.

Кращий коментар

auto-aleks145
Алекс Кучад - Эксперт
29.07.2023 09:33
Третій день на сайті друкують висловлювання кротячих ікс-пердів, колишніх гравців недокоманди, "незалежних" коментаторів, що перше місце "гарантовано" тільки кротам. Йде цілеспрямована, як у кацапів, пропогандська кампанія про велич та непереможність тільки одного недоклуба під назвою шахтар. Для чого все це робиться? Думаю, що ви це знаєте не гірше чим я!

Читати всі коментарі (4)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть